google-site-verification=5hWSVQ193mCqPdre_SIGMP_ZjIHTvMflXnJnBO_Q35o تحقیق با عنوان: هیدرولیک و کاربردهای مهندسی (Hydraulic and Engineering Application)
مجموعه فایل های آموزش مقدماتی تا پیشرفته نرم افزار کتیا (CATIA) و مجموعه کتب, جزوات, پروژه و مقالات تخصصی مهندسی مکانیک (ساخت و تولید, جامدات, سیالات)


صفحه قبل 1 ... 8 9 صفحه بعد

تحقیق با عنوان: هیدرولیک و کاربردهای مهندسی (Hydraulic and Engineering Application)
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : شنبه 4 ارديبهشت 1395

 

مایعات تقریباً تراکم ناپذیر هستند. این ویژگی سبب شده است که از مایعات به عنوان وسیله مناسبی برای تبدیل و انتقال کار استفاده شود. بنابراین می‌توان از آنها برای طراحی ماشین هایی که در عین سادگی، با نیروی محرک خیلی کم بتواند نیروی مقاوم فوق العاده زیادی را جابجا نماید، استفاده نمود. به این ویژگی و همچنین دانش مطالعه این ویژگی هیدرولیک گفته می‌شود. امروزه در بسیاری از فرآیندهای صنعتی، انتقال قدرت آن هم به صورت کم هزینه و با دقت زیاد مورد نظر است در همین راستا بکارگیری سیال تحت فشار در انتقال و کنترل قدرت در تمام شاخه های صنعت رو به گسترش است. استفاده از قدرت سیال به دو شاخه مهم هیدرولیک و نیوماتیک تقسیم می‌شود. از نیوماتیک در مواردی که نیروهای نسبتاً پایین (حدود یک تن) و سرعت های حرکتی بالا مورد نیاز باشد (مانند سیستم‌هایی که در قسمت‌های محرک ربات ها بکار می روند) استفاده می‌کنند در صورتیکه کاربردهای سیستم‌های هیدرولیک عمدتاً در مواردی است که قدرت های بالا و سرعت های کنترل شده دقیق مورد نظر باشد (مانند جک های هیدرولیک، ترمز و فرمان هیدرولیک و...) مورد استفاده قرار می گیرند...

تحقیق هیدرولیک و کاربردهای مهندسی (Hydraulic and Engineering Application)، در 74 صفحه، با فرمت word، به زبان فارسی، همراه با تصاویر، به تشریح علم هیدرولیک و کاربردهای مهندسی آن می پردازد و به ترتیب زیر گردآوری شده است:

  • هیدرولیک
  • سیستم تعلیق هیدرولیکی یا hydraulic Suspension چیست؟
  • هیدرولیك و نیوماتیك
  • سیستم فرمان خودرو
  • مقدمه ای بر سیستم فرمان
  • ترمز هیدرولیك خودرو
  • سیر تکامل سیستم فرمان
  • فرمان الکتریکی(EPS)
  • كاربرد پمپ ها در سیستم های هیدرولیك
  • انواع پمپ های هیدرولیك
  • خودروهای فرمان هیدرولیک دار
  • کاربرد هیدرولیک
  • تعویض فیلتر و روغن موتور خودرو
  • نكاتی در مورد تعویض روغن موتور
  • تعویض فیلتر روغن
  • جمع آوری روغن كاركرده
  • جمع آوری روغن های كاركرده در كشور امریكا
  • نتیجه گیری
  • منابع و ماخذ

جهت دانلود تحقیق هیدرولیک و کاربردهای مهندسی (Hydraulic and Engineering Application) برلینک زیر کلیک نمایید:

تحقیق با عنوان: هیدرولیک و کاربردهای مهندسی (Hydraulic and Engineering Application)



:: موضوعات مرتبط: All Environment، Important Points، قالب های اکستروژن، ،

کتاب خودتان ماشین CNC بسازید (Build Your Own CNC Machine)
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : شنبه 4 ارديبهشت 1395

 

کتاب خودتان ماشین CNC بسازید (Build Your Own CNC Machine)، یکی از کتاب های مفید و کاربردی در زمینه ساخت دستگاه های CNC می باشد، که به صورت قدم به قدم مراحل ساخت یک دستگاه CNC کوچک (تصویر زیر) را به همراه نقشه های ساخت آن بیان می نماید. این کتاب مشتمل بر 19 فصل، 240 صفحه، به زبان انگلیسی روان، تایپ شده، به همراه تصاویر رنگی، با فرمت PDF، به ترتیب زیر گردآوری شده است:

Chapter 1: Your CNC Machine

Chapter 2: Hardware and Tools

Chapter 3: Tips and Advice

Chapter 4: Movement Using Rails

Chapter 5: Joining Methods

Chapter 6: The Electronics

Chapter 7: X-Axis, Part 1

Chapter 8: X-Axis, Part 2

Chapter 9: X-Axis, Part 3

Chapter 10: Y-Axis, Part 1

Chapter 11: Y-Axis, Part 2

Chapter 12: Y-Axis, Part 3

Chapter 13: Preparing for the Z-Axis

Chapter 14: Z-Axis, Part 1

Chapter 15: Z-Axis, Part 2

Chapter 16: Z-Axis, Part 3

Chapter 17: Mounting the Electronics

Chapter 18: Software and Testing

Chapter 19: Where to Go from Here

جهت دانلود کتاب خودتان ماشین CNC بسازید (Build Your Own CNC Machine) برلینک زیر کلیک نمایید:

کتاب خودتان ماشین CNC بسازید (Build Your Own CNC Machine)

 



:: موضوعات مرتبط: All Environment، کنترل عددی CNC، ،

دانلود نرم افزار تهیه مدل سیلندرهای هیدرولیک برای نرم افزارهای طراحی (Interactive Hydraulic Cylinder
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : شنبه 4 ارديبهشت 1395

 

شاید شما هم در حین طراحی به این مسئله برخورد کرده باشید که برای استفاده از یک سیلندر هیدرولیک در طراحی چگونه باید آن را مدل سازی نمود، در حالی که این مجموعه از قطعات در دسته بندی قطعات استاندارد قرار می گیرند و نیازی به طراحی و مدلسازی آن ها نمی باشد. حال این سئوال مطرح می شود که چگونه این گونه قطعات را مدلسازی نموده تا بتوانیم در محیط هایی هم چون شبیه سازی حرکت CATIA بکار ببریم. خوشبختانه راه حلی برای این مسئله وجود دارد. شما قادر خواهید بود به کمک نرم افزار تهیه مدل سیلندرهای هیدرولیک برای نرم افزارهای طراحی (CAD) یا (Interactive Hydraulic Cylinder Designer) این موضوع را به آسانی حل نمایید.

شرکت Rexroth یکی از مشهورترین شرکت های سازنده ادوات هیدرولیکی می باشد. این شرکت نرم افزاری برای انتخاب آسان سیلندرهای هیدرولیک تهیه نموده که قادر است به چندین روش به طراحان کمک کند تا یک سیلندر هیدرولیک متناسب با نیازشان انتخاب نمایند و در انتها مطابق مشخصات داده شده توسط طراح یک کد برای تهیه سیلندر مورد نظر از این شرکت در اختیار می گذارد. یکی از خروجی های جالب این نرم افزار مدل سه بعدی از انتخاب طراح است که می توان آن را در نرم افزارهای CAD مانند CATIA، SolidWorks، ProEngineer و... مشاهده نمود و در اسناد طراحی قرار داد. حجم این نرم افزار بسیار کم بوده و مزایایی بجز تهیه مدل سیلندرهای هیدرولیک دارد که کاربر می تواند با کمی تامل در این نرم افزار به آن پی ببرد...

*** لازم به ذکر است که علاوه بر فایل نصب نرم افزار Interactive Hydraulic Cylinder Designer، راهنمای استفاده از نرم افزار به زبان فارسی و با فرمت pdf جهت دانلود قرار داده شده است. جهت نصب نرم افزار پس از دانلود فایل، ابتدا آن را از حالت zip خارج نموده و سپس اقدام به نصب نرم افزار نمایید.

جهت دانلود نرم افزار تهیه مدل سیلندرهای هیدرولیک برای نرم افزارهای طراحی (Interactive Hydraulic Cylinder Designer) برلینک زیر کلیک نمایید:

 



:: موضوعات مرتبط: Machining، Digital Mockup، All Environment، Important Points، ،

جزوه آموزشی راهنمای نصب و استفاده از نرم افزار قطعات استاندارد TraceParts
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : پنج شنبه 2 ارديبهشت 1395

 

شاید شما هم در حین طراحی به این مسئله برخورد کرده باشید که برای استفاده از یک چرخدنده، هزارخار، بلبرینگ، قطعات الکتریکی و... در طراحی چگونه باید آن را مدل سازی نمود، در حالی که این مجموعه از قطعات در دسته بندی قطعات استاندارد قرار می گیرند و نیازی به طراحی و مدلسازی آن ها نمی باشد. حال این سئوال مطرح می شود که چگونه این گونه قطعات را مدلسازی نموده تا بتوانیم در پروژه های طراحی و مونتاژ خود با سرعت بالا بکار ببریم. خوشبختانه راه حلی برای این مسئله وجود دارد.

شما قادر خواهید بود به کمک نرم افزار قطعات استاندارد صنعتی TraceParts این موضوع را به آسانی حل نمایید. در این مطلب یک جزوه آموزشی تهیه شده است که به شما نحوه نصب و استفاده از نرم افزار قطعات استاندارد TraceParts را آموزش می دهد.

این جزوه مشتمل بر 19 صفحه، با فرمت pdf، به زبان فارسی، همراه با ذکر نکات مهم و کاربردی گردآوری شده است و به نحوه نصب و استفاده از نرم افزار قطعات استاندارد TraceParts از طریق نرم افزار کتیا CATIA می پردازد...

جهت دانلود جزوه آموزشی راهنمای نصب و استفاده از نرم افزار قطعات استاندارد TraceParts برلینک زیر کلیک نمایید:

 



:: موضوعات مرتبط: All Environment، Important Points، ،

کاتالوگ کامل یاتاقان های غلتشی Rolling Bearing - SKF
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : پنج شنبه 2 ارديبهشت 1395

 

جهت طراحی مجموعه های صنعتی از جمله دستگاه های مونتاژی دوار، نیاز به انتخاب و همچین طراحی یاتاقان، بلبرینگ، هوزینگ و ... دارید. شرکت SKF بزرگترین تولید کننده یاتاقان های غلتشی در دنیا محسوب می شود. کاتالوگ بیرینگ های SKF مرجع اصلی انتخاب انواع بیرینگ استاندارد در صنعت می باشد. در این کاتالوگ علاوه بر جداول مشخصات فنی، مقدمه کاتالوگ اختصاص به انتخاب بیرینگ و کاربردهای آن دارد. در ابتدای کاتالوگ به مبانی، انتخاب اندازه، اصطکاک، سرعت ها، مشخصه های بیرینگ، ملاحضات طراحی، روان کاری، نصب و برداشتن و مراقبت پرداخته شده است. در ادامه کاتالوگ نیز داده های فنی از ۱۶ نوع محصول بیرینگ های غلتشی SKF آمده است. همچنین در سایت SKF می توانید بطور رایگان محصولات این شرکت را بصورت فایل های CAD دریافت نمایید (از فرمت STEP استفاده کنید)

کاتالوگ کامل یاتاقان های غلتشی Rolling Bearing - SKF، مشتمل بر 1378 صفحه، با فرمت pdf، به زبان انگلیسی، همراه با ذکر نکات مهم و کاربردی یاتاقان های غلتشی به ترتیب زیر گردآوری شده است:

Principles of bearing selection and application

A - Bearing basics

B - Selecting bearing size

C - Friction

D - Speeds

E - Bearing specifics

F - Design considerations

G - Lubrication

H - Mounting, dismounting and bearing care

Product data

Deep groove ball bearings

Y-bearings insert bearings

Angular contact ball bearings

Self-aligning ball bearings

Cylindrical roller bearings

Needle roller bearings

Tapered roller bearings

Spherical 8 roller bearings

CARB toroidal roller bearings

Thrust ball bearings

Cylindrical roller thrust bearings

Needle roller thrust bearings

Spherical roller thrust bearings

Track runner bearings

Engineered products

Bearing accessories

جهت دانلود کاتالوگ کامل یاتاقان های غلتشی Rolling Bearing - SKF برلینک زیر کلیک نمایید:

 



:: موضوعات مرتبط: Machining، All Environment، Important Points، ،

جزوه آموزش کاربردی و نحوه استفاده از PLC زیمنس و نرم افزار simatic s7
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : پنج شنبه 2 ارديبهشت 1395

 

همان گونه که تمامی همکاران عزیز مستحضر می باشید امروزه با پیشرفت علم و تکنولوژی کاربرد کامیوتر در صنعت نیز نمود پیدا کرده است بدین گونه که بجای تابلوهای فرمان و قدرت دستگاه های خط تولید که تماما بصورت رله کنتاکتوری ساخته می شد و در نتیجه برای تعمیر و عیب یابی هر ایراد اولا به تجربه و شناخت کافی از تابلو نیاز بود و ثانیا بایستی مرحله به مرحله تمامی تابلو از طریق نقشه کنترل می گردید تا ایراد مشخص گردد. اما امروزه از دستگاهی بنام PLC استفاده می گردد و بوسیله PLC علاوه بر اینکه می توان هر ایرادی را مانیتور نموده و بر روی صفحه OP نمایش داد، بدون نیاز به نقشه و به راحتی می توان ایرادات دستگاه ها را در کوتاه ترین زمان ممکن مشخص و رفع عیب نمود. از دیگر مزایای PLC قابلیت اتصال آنها به یکدیگر و برقراری ارتباط شبکه می باشد که بدین وسیله می توان از طریق یک کامپیوتر مرکزی در اتاق کنترل تمامی تجهیزات و PLC های داخل خط تولید را کنترل و مورد بررسی قرار داد که این موضوع باعث کاهش نیروی ماهر در خط تولید و افزایش دقت و راندمان تجهیزات می گردد.

در کارخانه معظم ایران خودرو از سال ١٣٧٩ تا کنون تقریبا تمامی تجهیزات خطوط تولید سالن های مختلف از قبیل مونتاژ، رنگ، بدنه سازی، پرس، موتورسازی و ریخته گری از حالت قدیمی خارج شده و مجهز به سیستم اتوماسیون صنعتی و PLC گردیده است. از این رو احتیاج به متخصصین PLC در این مدت روز بروز افزایش یافته و در حال گسترش است.

از آنجایی که در کارخانه ایران خودرو استفاده از زیمنس سری S7 متداول می باشد، از این رو نیاز به یک مرجع اصلی جهت استفاده از نرم افزار simatic s7 به عنوان راهنمای کارشناسان و تکنسین های محترم الکترونیک شرکت بیش از پیش احساس می گردد. در این جزوه فرض بر این می باشد که کاربران با مفهوم PLC و مدارات منطقی و علم لاجیک را که در کتاب های مختلف به تفسیر آموزش داده شده است، دانسته و به جهت استفاده سریع از نرم افزار simatic s7 از این مجموعه استفاده نمایند...

جزوه آموزش کاربردی و نحوه استفاده از PLC زیمنس و نرم افزار simatic s7، جزوه ای مفید و کاربردی از آموزش نرم افزار simatic s7 است که مشتمل بر 102 صفحه، با فرمت pdf، به زبان فارسی، همراه با ذکر نکات مهم و کاربردی به ترتیب زیر گردآوری شده است:

  • مقدمه
  • آشنایی با محیط نرم افزار
  • ساختن یک پروژه جدید در برنامه
  • نحوه کانفیگوریشن (Configuration) و تنظیمات سخت افزار
  • ساختن بلوک ها در برنامه
  • انواع بلوک در S7
  • فرم های نوشتن برنامه در S7
  • کتابخانه S7
  • BIT LOGIC
  • FLIP FLOP
  • مقایسه کننده ها (Compare)
  • Function Block Diagram - FBD
  • تبدیل کننده ها (Conventors)
  • شمارنده ها (Counters)
  • دستورات پرش (Jump)
  • تایمرها (Timers)
  • شیفترها (Shifters)
  • مقایسه FBD و LADD
  • چکیده

جهت دانلود جزوه آموزش کاربردی و نحوه استفاده از PLC زیمنس و نرم افزار simatic s7 برلینک زیر کلیک نمایید:

 



:: موضوعات مرتبط: All Environment، پکیج ویژه و نرم افزارهای کاربردی، ،

دانلود بلوپرینت (BluePrint) و نقشه های آماده جهت طراحی و مدلسازی سه بعدی خودرو
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : چهار شنبه 1 ارديبهشت 1395

 

بلوپرینت، طراحی دقیق خودرو روی کاغذ می باشد که ابعاد و نسبت ها در آن کاملا رعایت می شود. در واقع این طرح (BluePrint) بدین جهت آماده می شود که از روی آن، بوسیله نرم افزارهای سه بعدی سازی (CATIA, SolidWorks, ProEngineer, NX)، خودرو را به صورت سه بعدی طراحی و مدلسازی نماییم. یکی از کارهایی که بایستی خیلی دقیق انجام شود، نحوه قرار دادن این طرح ها در نرم افزار مورد نظر می باشد که اگر احیانا به درستی صورت نگیرد، ساخت و مدلسازی طرح سه بعدی به مشکل برخورد خواهد نمود. اگر بخواهیم در این مورد بیشتر توضیح دهیم، بایستی گفت، شما برای طراحی سه بعدی خودرو در نرم افزارهای مدلسازی (حجم سازی) بایستی ۴ طرح (نما) داشته باشید:

  • طرح روبرو یا نمای روبرو (Front View)
  • طرح کنار، نمای جانب یا نمای دید از راست (Right View)
  • طرح عقب یا نمای پشت (Back View)
  • طرح بالا، نمای بالا یا دید از سر (Top View)

حال بسته به نرم افزار مورد نظر بایستی نماها را به ترتیب وارد محیط نرم افزار نمایید. نحوه وارد نمودن تصویر به محیط نرم افزارهای مدلسازی تقریبا مشابه هم می باشند. در ادامه نحوه وارد کردن بلوپرینت (نماها) به داخل نرم افزار مدلسازی سالیدورکس (SolidWorks) شرح داده می شود:

ابتدا بر روی صفحه front، نما یا تصویر روبرو (Front View) را وارد نمایید (از طریق انتخاب صفحه و طی کردن مسیر مقابل: Tools–>Sketch Tools–>Sketch picture). سپس مختصات X یا عرض تصویر رو طوری تنظیم نمایید که وسط خودرو روی صفر مختصه X یا عرض ها باشد. برای قسمت عقب خودرو یک صفحه موازی صفحه front تعریف نمایید و به اندازه طول خودرو فاصله ایجاد کنید و سپس مثل صفحه front عمل نمایید. قسمت کنار خودرو بعد از وارد شدن معمولا سر جای خودش قرا می گیرد ولی قسمت بالا رو باید مثل قسمت جلو و عقب، به وسط صفحه انتقال بدهید. لازم به ذکر است که برای هر نما از بلوپرینت همان نما بایستی استفاده شود...

 کاربران علاقمند به طراحی و مدلسازی خودرو از روی تصویر (BluePrint)، در این قسمت می توانند تعداد 116 بلوپرینت خودرو را به ترتیب زیر دانلود نمایند:

  • خودرو Aston Martin:  تعداد 6 بلوپرینت
  • خودرو Audi:  تعداد 13 بلوپرینت
  • خودرو BMW:  تعداد 10 بلوپرینت
  • خودرو Chevrolet:  تعداد 24 بلوپرینت
  • خودرو Hyundai:  تعداد 2 بلوپرینت
  • خودرو Iranian:  تعداد 14 بلوپرینت
  • خودرو Jaguar:  تعداد 5 بلوپرینت
  • خودرو Mazda:  تعداد 15 بلوپرینت
  • خودرو Maserati:  تعداد 4 بلوپرینت
  • خودرو Mercedes:  تعداد 7 بلوپرینت
  • خودرو Peugeot:  تعداد 10 بلوپرینت
  • خودرو Different:  تعداد 6 بلوپرینت

جهت دانلود بلوپرینت (BluePrint) و نقشه های آماده جهت طراحی و مدلسازی سه بعدی خودرو برلینک زیر کلیک نمایید:

 



:: موضوعات مرتبط: All Environment، نرم افزار ProEngineer، نرم افزار NX Unigraphics، نرم افزار SolidWorks، ،

تحقیق با عنوان: نمونه سازی سریع در محیط STL Rapid Prototyping نرم افزار CATIA
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : چهار شنبه 1 ارديبهشت 1395

 

امروزه اهمیت طراحی در مراحل تولید یک قطعه یا مجموعه بر هیچ متخصصی پوشیده نیست. در حقیقت طراحی را می توان مهم ترین و موثرترین بخش ساخت و تولید معرفی کرد. طراحی همگام با پیشرفت صنعت به سمت ابزارهای کامپیوتری سوق داده شده است. در این زمینه شرکت های مختلف، نرم افزارهای مختلف طراحی را با توجه به نیاز طراحان به بازار عرضه کرده اند. یکی از این نرم افزارها، نرم افزار CATIA ساخته شرکت فرانسوی Dassault Systems است. این نرم افزار را از بسیاری جهات می توان یکی از کامل ترین و جامع ترین نرم افزارهای مهندسی دانست. همچنین این نرم افزار هر سه بخش مهندسی CAM - CAD و CAE را پوشش می دهد. تحقیق پیش رو سعی دارد یکی از محیط های این نرم افزار را با نام STL Rapid Prototyping را معرفی و نحوه کار در این محیط را آموزش می دهد...

تحقیق نمونه سازی سریع در محیط STL Rapid Prototyping نرم افزار CATIA، در 5 صفحه، با فرمت pdf، به زبان فارسی، گوشه ای از قابلیت ها و نحوه کار در محیط STL Rapid Prototyping را بیان می نماید.

جهت دانلود تحقیق نمونه سازی سریع در محیط STL Rapid Prototyping برلینک زیر کلیک نمایید:

 



:: موضوعات مرتبط: Digital Mockup، All Environment، Important Points، ،

راهنمای نصب و کرک نرم افزار CATI A V5-6 R2014 و CATIA V5-6 R2015
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : چهار شنبه 1 ارديبهشت 1395

نصب نرم افزار کتیا دغدغه خیلی از کاربران و به خصوص تازه کارها می باشد. در صورتیکه حتی یک مرحله را اشتباه انجام دهید، مجبور خواهید بود سیستم عامل خود را مجددا نصب نمایید و یا اینکه از ورژن دیگر نرم افزار کتیا استفاده کنید. بایستی بدانید نصب نرم افزار کتیا بسیار آسان بوده و حداکثر 40 دقیقه زمان خواهد برد. پیشنهاد می گردد مراحل نصب نرم افزار پیشرفته کتیا را مطابق با جزوه ای که توسط مهندس رسول محمدی (34 صفحه و با فرمت pdf) در این زمینه گردآوری شده است دنبال نمایید. لازم به ذکر است که این آموزش جهت نصب نرم افزار CATIA V5-6 R2014 و CATIA V5-6 R2015 می باشد. در این جزوه آموزشی علاوه بر مراحل نصب نرم افزار کتیا (که همراه با تصویر می باشد)، 6 سوال متداولی که به ترتیب زیر برای اکثر کاربران کتیا پش می آید پاسخ داده شده است:

سوال 1: چرا گزینه Save پس از نصب نرم افزار خاموش می باشد؟

سوال 2: چرا در صفحه List of Available Configurations Of Products هیچ گزینه ای روشن نمی باشد؟

سوال 3: برنامه کتیا را اجرا میکنم، ولی گزینه های صفحه List of Available Configurations Of Products غیر فعال است؟

سوال 4: موقع اجرای کتیا با خطای "No warm Start available, Click ok to terminate" مواجه می شوم؟

سوال 5: بعد از هر بار خاموش و روشن کردن سیستم وقتی کتیا را اجرا میکنم، گزینه های قسمت List of Available Configurations Of Products دوباره غیر فعال است؟

سوال 6: چطور چند نسخه کتیا را روی یک کامپیوتر داشته باشیم؟

جهت دانلود راهنمای نصب و کرک نرم افزار CATI A V5-6 R2014 و CATIA  V5-6 R2015 (به زبان فارسی) برلینک زیر کلیک نمایید:



:: موضوعات مرتبط: All Environment، Important Points، ،

آموزش کتیا، کتاب آموزش و تمرین کتیا (CATIA V5-6 R2015)
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : یک شنبه 15 فروردين 1395

کتاب آموزش و تمرین کتیا (CATIA V5-6 R2015)، یکی از کتاب های مرجع و کاربردی در زمینه آموزش محیط های دوبعدی (Sketcher)، سه بعدی (Part Design)، مونتاژ (Assembly Design)، نقشه کشی صنعتی (Drafting)، ورقکاری (Generative Sheet Metal Design)، سطح سازی (Wireframe & Surface Design)، شبیه سازی مکانیزم ها (DMU Kinematics) و محیط ایجاد حجم از روی تصاویر (Free Style) نرم افزار کتیا می باشد. نکته قابل توجه در این کتاب این است که تمامی فرامین و دستورات محیط کتیا در قالب مثال آموزش داده می شود. این کتاب مشتمل بر 1137 صفحه، 17 فصل، به زبان انگلیسی روان، تایپ شده، به همراه تصاویر رنگی، با فرمت PDF، به ترتیب زیر گردآوری شده است:

Chapter 1: Introduction to CATIA V5-6R2015

Introduction to CATIA V5-6R2015
CATIA V5 Workbenches
System Requirements
Getting Started with CATIA V5-6R2015
Important Terms and Definitions
Understanding the Functions of the Mouse Buttons in CATIA
Toolbars
Hot Keys
Color Scheme
Self-Evaluation Test
Review Questions

Chapter 2: Drawing Sketches in the Sketcher Workbench-I

The Sketcher Workbench
Starting a New File
Invoking the Sketcher Workbench
Invoking the Sketcher Workbench Using the Sketch Tool
Invoking the Sketcher Workbench Using the Positioned Sketch Tool
Setting the Sketcher Workbench
Modifying Units
Modifying the Grid Settings
Understanding Sketcher Terms
Specification Tree
Grid
Snap to Point
Construction/Standard Element
Select Toolbar
Inferencing Lines
Drawing Sketches Using Sketcher Tools
Drawing Lines
Drawing Center Lines
Drawing Rectangles, Oriented Rectangles, and Parallelograms
Drawing Rectangles
Creating Points
Drawing Circles
Drawing Arcs
Drawing Profiles
Drawing Display Tools
Fit All In
Pan
Zoom In
Zoom Out
Zoom Area
Normal View
Create Multiview
Hide/Show Geometric Elements
Swap Visible Space
Tutorial 1
Tutorial 2
Tutorial 3
Tutorial 4
Self-Evaluation Test
Review Questions
Exercise 1
Exercise 2
Exercise 3
Exercise 4

Chapter 3: Drawing Sketches in the Sketcher Workbench-II

Other Sketching Tools in the Sketcher Workbench
Drawing Conics
Drawing Splines
Connecting Two Elements by a Spline or an Arc
Drawing Elongated Holes
Drawing Cylindrical Elongated Holes
Drawing Keyhole Profiles
Drawing Polygons
Drawing Centered Rectangles
Drawing Centered Parallelograms
Editing and Modifying Sketches
Trimming Unwanted Sketched Elements
Extending Sketched Elements
Breaking Elements
Closing Elements
Trimming by Using the Quick Trim Tool
Filleting Sketched Elements
Creating a Tangent Arc
Chamfering Sketched Elements
Mirroring Sketched Elements
Mirroring Elements without Duplication
Translating Sketched Elements
Rotating Sketched Elements
Scaling Sketched Elements
Offsetting Sketched Elements
Modifying Sketched Elements
Deleting Sketched Elements
Tutorial 1
Tutorial 2
Tutorial 3
Self-Evaluation Test
Review Questions
Exercise 1
Exercise 2
Exercise 3
Exercise 4
Exercise 5

Chapter 4: Constraining Sketches and Creating Base Features

Constraining Sketches
Concept of Constrained Sketches
Iso-Constraint
Under-Constraint
Over-Constrained
Inconsistent
Not Changed
Applying Constraints
Applying Geometrical Constraints Automatically
Applying Additional Constraints to the Sketch
Applying Dimensional Constraints
Applying Contact Constraints
Applying Fix Together Constraints
Applying Auto Constraints
Animate Constraints
Editing Multiple Dimensions
Analyzing and Deleting Over-Defined Constraints
Analyzing Sketch using the Sketch Analysis Tool
Exiting the Sketcher Workbench
Creating Base Features by Extrusion
Creating a Thin Extruded Feature
Extruding the Sketch Using the Profile Definition Dialog Box
Extruding the Sketch along a Directional Reference
Creating Base Features By Revolving Sketches
Creating Thin Shaft Features
Dynamically Rotating the View of the Model
Rotating the View Using the Rotate Tool
Rotating the View Using the Compass
Modifying the View Orientation
Display Modes of the Model
Shading (SHD)
Shading with Edges
Shading with Edges without Smooth Edges
Shading with Edges and Hidden Edges
Shading with Material
Wireframe (NHR)
Customize View Parameters
Creating Sections Dynamically
Maneuvering the Section Plane
Position of Section Planes
Assigning a Material to the Model
Tutorial 1
Tutorial 2
Self-Evaluation Test
Review Questions
Exercise 1
Exercise 2
Exercise 3
Exercise 4

Chapter 5: Reference Elements and Sketch-Based Features

Importance of Sketching Planes
Reference Elements
Reference Planes
Creating New Planes
Creating Points
Creating Reference Lines
Other Sketch-Based Features
Creating Drafted Filleted Pad Features
Creating Multi-Pad Features
Feature Termination Options
Creating Pocket Features
Creating Drafted Filleted Pocket Features
Creating Multi-Pocket Features
Creating Groove Features
Extruding and Revolving Planar and Non-planar Faces
Projecting 3D Elements
Tutorial 1
Tutorial 2
Tutorial 3
Tutorial 4
Tutorial 5
Self-Evaluation Test
Review Questions
Exercise 1
Exercise 2
Exercise 3
Exercise 4

Chapter 6: Creating Dress-Up and Hole Features

Advanced Modeling Tools
Creating Hole Features
Creating Fillets
Creating Chamfers
Adding a Draft to the Faces of the Model
Creating a Shell Feature
Adding Thickness
Removing Faces
Replacing Faces
Tutorial 1
Tutorial 2
Self-Evaluation Test
Review Questions
Exercise 1
Exercise 2
Exercise 3

Chapter 7: Editing Features

Editing Features of a Model
Editing Using the Definition Option
Editing by Double-Clicking
Editing the Sketch of a Sketch-Based Feature
Redefining the Sketch Plane of Sketches
Deleting Unwanted Features
Managing Features and Sketches by using the Cut, Copy, and Paste Functionalities
Understanding the Concept of Update Diagnosis
Cut, Copy, and Paste Features and Sketches
Copying Features Using Drag and Drop
Copying and Pasting PartBodies
Deactivating Features
Activating Deactivated Features
Defining Features in Work Object
Reordering Features
Understanding the Parent-Child Relationships
Measuring Elements
Measuring between Elements
Measuring Items
Measuring Inertia
Tutorial 1
Tutorial 2
Tutorial 3
Self-Evaluation Test
Review Questions
Exercise 1
Exercise 2
Exercise 3

Chapter 8: Transformation Features and Advanced Modeling Tools-I

Transformation Features
Translating the Bodies
Rotating the Bodies
Creating the Symmetry Features
Transforming the Axis System
Mirroring the Features and Bodies
Creating Rectangular Patterns
Creating Circular Patterns
Creating User Patterns
Uniform Scaling of Models
Non-uniform Scaling of Models
Working with Additional Bodies
Inserting a New Body
Inserting Features in the New Body
Applying Boolean Operations to Bodies
Adding Stiffeners to a Model
Generating Solid Combine
Tutorial 1
Tutorial 2
Self-Evaluation Test
Review Questions
Exercise 1
Exercise 2
Exercise 3

Chapter 9: Advanced Modeling Tools-II

Advanced Modeling Tools
Creating Rib Features
Creating Slot Features
Creating Multi-Sections Solid Features
Creating the Multi-Section Solid Cut Feature
Tutorial 1
Tutorial 2
Tutorial 3
Tutorial 4
Self-Evaluation Test
Review Questions
Exercise 1
Exercise 2

Chapter 10: Working with the Wireframe and Surface Design Workbench

Need of Surface Modeling
Wireframe and Surface Design Workbench
Starting the Wireframe and Surface Design Workbench
Creating Wireframe Elements
Creating Circles
Creating Splines
Creating a Helix
Creating Surfaces
Creating Extruded Surfaces
Creating Revolved Surfaces
Creating Spherical Surfaces
Creating Cylindrical Surfaces
Creating Offset Surfaces
Creating Sweep Surfaces
Creating Fill Surfaces
Creating Multi-Section Surfaces
Creating Blended Surfaces
Operations on Shape Geometry
Joining Surfaces
Splitting Surfaces
Trimming Surfaces
Tutorial 1
Tutorial 2
Self-Evaluation Test
Review Questions
Exercise 1
Exercise 2

Chapter 11: Editing and Modifying Surfaces

Surface Operations
Creating Projection Curves
Creating Intersection Elements
Healing Geometries
Disassembling Elements
Untrimming a Surface or a Curve
Creating Boundary Curves
Extracting Geometry
Transformation
Extrapolating Surfaces and Curves
Splitting a Solid Body with a Surface
Solidifying Surface Models
Adding Thickness to a Surface
Creating a Solid Body from a Closed Surface Body
Sewing a Surface to a Solid Body
Tutorial 1
Tutorial 2
Self-Evaluation Test
Review Questions
Exercise 1

Chapter 12: Assembly Modeling

Assembly Modeling
Types of Assembly Design Approaches
Creating Bottom-up Assemblies
Inserting Components in a Product file
Moving Individual Components
Applying Constraints
Creating Top-down Assemblies
Creating Base Part in the Top-Down Assembly
Creating Subsequent Components in the Top-Down Assembly
Creating Subassemblies in the Top-Down Assembly
Editing Assemblies
Deleting Components
Replacing Components
Editing Components Inside an Assembly
Editing Subassemblies Inside an Assembly
Editing Assembly Constraints
Simplifying the Assembly
Interference Detection
Sectioning an Assembly
Exploding an Assembly
Tutorial 1
Tutorial 2
Self-Evaluation Test
Review Questions
Exercise 1

Chapter 13: Working with the Drafting Workbench-I

The Drafting Workbench
Starting a New File in the Drafting Workbench
Type of Views
Generating Drawing Views
Generating Views Automatically
Generating Individual Drawing Views
Generating the Exploded View
Working with Interactive Drafting in CATIA V5
Editing and Modifying Drawing Views
Changing the Scale of Drawing Views
Modifying the Project Plane of the Parent View
Deleting Drawing Views
Rotating Drawing Views
Hiding Drawing Views
Modifying the Hatch Pattern of Section Views
Tutorial 1
Tutorial 2
Self-Evaluation Test
Review Questions
Exercise 1

Chapter 14: Working with the Drafting Workbench-II

Inserting Sheets in the Current File
Inserting the Frame and the Title Block
Automatic Insertion of the Frame and the Title Block
Creating the Frame and the Title Block Manually
Adding Annotations to the Drawing Views
Generating Dimensions
Adding Reference Dimensions
Adding Datum Features
Adding Geometric Tolerance to the Drawing Views
Adding Surface Finish Symbols
Adding Welding Symbols
Applying Weld
Editing Annotations
Generating the Bill of Material (BOM)
Generating Balloons
Tutorial 1
Tutorial 2
Self-Evaluation Test
Review Questions
Exercise 1

Chapter 15: Working with Sheet Metal Components

The Sheet metal Component
Starting a New File in Generative Sheet Metal Workbench
Setting Sheet Metal Parameters
Parameters Tab
Bend Extremities Tab
Bend Allowance Tab
Introduction to Sheet Metal Walls
Creating the Base Wall
Creating the Wall On Edge
Creating Extrusions
Creating Swept Walls
Creating Flanges on the Sheet Metal Component
Creating Hems on the Sheet Metal Component
Creating a Tear Drop on the Sheet Metal Component
Creating a User Flange on the Sheet Metal Component
Creating a Bend
Creating a Conical Bend
Bend From Flat
Creating Rolled Walls
Creating a Hopper Wall
Creating a Rolled Wall
Folding and Unfolding Sheet Metal Parts
Unfolding Sheet Metal Parts
Folding Unfolded Parts
Mapping the Geometry
Creating Flat Patterns of Sheet Metal Components
Viewing a Sheet Metal Component in Multiple Windows
Using Views Management
Stamping
Creating a Surface Stamp
Creating a Bead Stamp
Creating a Curve Stamp
Creating a Flanged Cut Out Stamp
Creating a Louver Stamp
Creating a Bridge Stamp
Creating a Flanged Hole Stamp
Creating a Circular Stamp
Creating a Stiffening Rib Stamp
Creating a Dowel Stamp
Tutorial 1
Tutorial 2
Tutorial 3
Tutorial 4
Self-Evaluation Test
Review Questions
Exercise 1

Chapter 16: DMU Kinematics

Introduction to DMU Kinematics
Designing a Mechanism
Creating the Revolute Joint
Creating the Prismatic Joint
Creating the Cylindrical Joint
Creating the Screw Joint
Creating the Rigid Joint
Creating the Spherical Joint
Creating the Planar Joint
Creating the Point Curve Joint
Creating the Slide Curve Joint
Creating the Roll Curve Joint
Creating the Point Surface Joint
Creating the Universal Joint
Creating the CV Joint
Creating the Gear Joint
Creating the Rack Joint
Creating the Cable Joint
Converting Assembly Constraints into Joints
Tutorial 1
Tutorial 2
Tutorial 3
Tutorial 4
Tutorial 5
Self-Evaluation Test
Review Questions
Exercise 1
Exercise 2

Chapter 17: Working with the FreeStyle Workbench

The FreeStyle Workbench
Starting a New FreeStyle File
Setting the FreeStyle Workbench
Creating Surfaces
Patches Sub-toolbar
Extrude Surface
Revolve
Offset
Styling Extrapolate
FreeStyle Blend Surface
Styling Fillet
Fills Sub-toolbar
Net Surface
Styling Sweep
Modifying Surfaces
Symmetry
Control Points
Match
Tutorial 1
Self-Evaluation Test
Review Questions
Exercise 1

جهت دانلود کتاب آموزش و تمرین کتیا (CATIA V5-6 R2015) برلینک زیر کلیک نمایید:

 

آموزش کتیا، کتاب آموزش و تمرین کتیا (CATIA V5-6 R2015)



:: موضوعات مرتبط: All Environment، ،


.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.