google-site-verification=5hWSVQ193mCqPdre_SIGMP_ZjIHTvMflXnJnBO_Q35o آموزش کتیا، مجموعه نکات مهم و کاربردی کتیا CATIA - قسمت دوم
مجموعه فایل های آموزش مقدماتی تا پیشرفته نرم افزار کتیا (CATIA) و مجموعه کتب, جزوات, پروژه و مقالات تخصصی مهندسی مکانیک (ساخت و تولید, جامدات, سیالات)


صفحه قبل 1 ... 3 4 صفحه بعد

آموزش کتیا، مجموعه نکات مهم و کاربردی کتیا CATIA - قسمت دوم
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : یک شنبه 12 ارديبهشت 1395

 

در قسمت دوم مجموعه جزوات، نکات مهم، عملی و کاربردی کتیا CATIA شما با 9  نکته آموزشی مهم و کاربردی در نرم افزار کتیا CATIA به ترتیب زیر بطور کامل آشنا می شوید:

نکته 1: چگونه می توان دمونتاژ را در فایل نقشه ایجاد نمود؟

نکته 2: ایجاد نمای مدل با رنگ هایش در نقشه

نکته 3: بازگرداندن رنگ مدل به حالت اول

نکته 4: نحوه بازکردن فایل مونتاژی در CATIA که اخطار می دهد.

نکته 5: اصطلاح License در نرم افزار CATIA به چه معناست؟

نکته 6: نحوه بازیابی Toolbars ها در نرم افزار CATIA

نکته 7: نحوه انتخاب لبه های نامرئی مدل در CATIA

نکته 8: نحوه جابجایی عدد اندازه در محیط نقشه کشی صنعتی کتیا Drafting

نکته 9: نحوه تنظیم استاندارهای محیط نقشه کشی صنعتی کتیا (Drafting)
 

نکته 1: چگونه می توان دمونتاژ را در فایل نقشه ایجاد نمود؟

چگونه می توان مونتاژ (Assemble) و دی مونتاژ (disassemble) را بدون استفاده از دستور Explode در یک فایل نقشه (Drafting) ایجاد نمود؟

 

سوالی که برای اکثر کاربران کتیا می تواند بوجود بیاید اینکه، چگونه می توان مونتاژ (Assemble) و دی مونتاژ (disassemble) را بدون استفاده از دستور Explode در یک فایل نقشه (Drafting) ایجاد نمود؟ کاربران نرم افزار CATIA پس از ایجاد مجموعه های مونتاژی، جهت معرفی محصول خود به دیگران و به نمایش گذاشتن جزئیات بایستی یک نمای انفجاری (نقشه انفجاری) در محیط نقشه کشی صنعتی (Drafting) تهیه نمایند. در محیط مونتاژ (Assembly Design) نرم افزار CATIA دستور Explode نمای انفجاری از مجموعه مونتاژی ایجاد می نماید. در واقع با روشی که در نکته یک بیان می شود، می توان فرمان پر درد سر Explode در نرم افزار CATIA، که نمای دمونتاژ (disassemble) را اصلا باب میل نقشه کش حرفه ای ایجاد نمی نماید را دور زد. با مطالعه دقیق نکته یک  از این قسمت می توان به این مهم دست پیدا کرد.

 

نکته 2: ایجاد نمای مدل با رنگ هایش در نقشه

چگونه می توان نمای مدل را با رنگ های آن در نقشه در نرم افزار CATIA وارد نمود؟

سوالی که برای اکثر کاربران کتیا می تواند بوجود بیاید اینکه، آیا در محیط نقشه کشی صنعتی (Drafting) قابلیتی وجود دارد که بتوان نمای ایزومتریک قطعه و یا مجموعه مونتاژی را با رنگ هایی که در محیط طراحی و یا مونتاژ برای آن تعریف شده، در نقشه وارد نمود؟ با مطالعه دقیق نکته دو  از این قسمت می توان به این مهم دست پیدا کرد.

 

نکته 3: بازگرداندن رنگ مدل به حالت اول

چگونه می توان رنگ مدل را سریعا به حالت اول بازگرداند؟

 

 سوالی که برای اکثر کاربران کتیا می تواند بوجود بیاید اینکه، گاهی مواقع لازم است تا سطوح مدل را به رنگ های مختلفی تغییر دهیم تا در محیط مونتاژ قابل تفکیک باشد و یا به هر دلیل دیگر، چگونه می توان رنگ مدل را سریعا به حالت اول بازگرداند؟ با مطالعه دقیق نکته سه  از این قسمت می توان به این مهم دست پیدا کرد.

 

نکته 4: نحوه بازکردن فایل مونتاژی در CATIA که اخطار می دهد.

پس از تغییر نام یک Part، آن قطعه در فایل Product (فایل مونتاژی) خود باز نمی شود. چگونه باید آن را احضار کرد؟

 

سوالی که برای اکثر کاربران کتیا می تواند بوجود بیاید اینکه، یک مجموعه مونتاژی را در نرم افزار CATIA مدل سازی نموده اند، سپس بنا به علتی نام یکی از قطعات یا همان پارت ها (Part) را در درخت مشخصات و یا در پوشه پارت ها تغییر داده اند. دوباره که قصد داشتند فایل مونتاژ را باز کنند، متاسفانه فایل تغییر نام داده شده، باز نشده و نرم افزار اخطار می دهد. با مطالعه دقیق نکته چهار  از این قسمت می توان این خطا را برطرف نمود.

 

نکته 5: اصطلاح License در نرم افزار CATIA به چه معناست؟

سوالی که برای اکثر کاربران کتیا می تواند بوجود بیاید اینکه، اصطلاح License در نرم افزار CATIA به چه معنا می باشد؟ با مطالعه دقیق نکته پنج  از این قسمت می توان به این مهم دست پیدا کرد.

 

نکته 6: نحوه بازیابی Toolbars ها در نرم افزار CATIA

برخی مواقع نوار ابزارها (Toolbars) در محیط کاری مورد نظر پیدا نمی نماییم. چگونه آن ها را بازیابی نماییم؟

 

سوالی که برای اکثر کاربران کتیا می تواند بوجود بیاید اینکه، برخی مواقع نوار ابزارها (Toolbars) در محیط کاری مورد نظر پیدا نمی نماییم. چگونه آن ها را بازیابی نماییم؟ با مطالعه دقیق نکته شش  از این قسمت می توان به این مهم دست پیدا کرد.

 

نکته 7: نحوه انتخاب لبه های نامرئی مدل در CATIA

چگونه می توان لبه های نامرئی مدل را انتخاب نمود؟

سوالی که برای اکثر کاربران کتیا می تواند بوجود بیاید اینکه، گاهی مواقع لازم است تا سطوح مدل را به رنگ های مختلفی تغییر دهیم تا در محیط مونتاژ قابل تفکیک باشد و یا به هر دلیل دیگر، چگونه می توان لبه های نامرئی مدل را خیلی سریع انتخاب نمود؟ با مطالعه دقیق نکته هفت  از این قسمت می توان به این مهم دست پیدا کرد.

 

نکته 8: نحوه جابجایی عدد اندازه در محیط نقشه کشی صنعتی کتیا Drafting

چگونه می توان عدد اندازه را در محیط نقشه کشی صنعتی کتیا (Drafting) آزادانه جابجا نمود؟

سوالی که برای اکثر کاربران کتیا می تواند بوجود بیاید اینکه، چگونه می توان عدد اندازه را در محیط نقشه کشی صنعتی کتیا (Drafting) آزادانه جابجا نمود؟ با مطالعه دقیق نکته هشت از این قسمت می توان به این مهم دست پیدا کرد.

 

نکته 9: نحوه تنظیم استاندارهای محیط نقشه کشی صنعتی کتیا (Drafting)

سوالی که برای اکثر کاربران کتیا می تواند بوجود بیاید اینکه، چگونه می توان استانداردهای محیط نقشه کشی صنعتی کتیا (Drafting) را یکبار برای همیشه تنظیم نمود؟ با مطالعه دقیق نکته نه از این قسمت می توان به این مهم دست پیدا کرد.

 

جهت دانلود مجموعه نکات مهم، عملی و کاربردی کتیا CATIA - قسمت دوم بر لینک زیر کلیک نمایید:

آموزآموزش کتیا، مجموعه نکات مهم و کاربردی کتیا CATIA - قسمت دوم ش کتیا، مجموعه نکات مهم و کاربردی کتیا CATIA - قسمت دوم



:: موضوعات مرتبط: All Environment، Important Points، ،

آموزش کتیا، مجموعه نکات مهم و کاربردی کتیا CATIA - قسمت اول
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : یک شنبه 12 ارديبهشت 1395

 

در قسمت اول مجموعه جزوات، نکات مهم، عملی و کاربردی کتیا CATIA شما با 5 نکته آموزشی مهم و کاربردی در نرم افزار کتیا CATIA به ترتیب زیر بطور کامل آشنا می شوید:

نکته 1: اندازه گیری جرم قطعات با استفاده از Attribute Link در نرم افزار CATIA

نکته 2: نحوه طراحی پارامتریک (Parametric Design) در نرم افزار کتیا CATIA

نکته 3: نحوه ایجاد متن (Text) برجسته یا سه بعدی در نرم افزار کتیا CATIA

نکته 4: افزایش بهره وری و سرعت کار در محیط مونتاژ کتیا (Assembly Design) با استفاده از فرمان Group

نکته 5: جلوگیری از باز شدن یک سند جدید (محیط Product) در بدو ورد به نرم افزار کتیا CATIA

 

نکته 1: اندازه گیری جرم قطعات با استفاده از Attribute Link در نرم افزار CATIA

هنگام کار بر روی پروژه های بزرگ طراحی بارها نیاز پیدا می کنیم که قطعات را ویرایش نماییم. پارامتر جرم قطعه (Mass) یکی از موارد مهم در نقشه محسوب می شود که ممکن است دائم تغییر کند. اگر تولید کننده نقشه فراموش کند که با هر بار تغییر در نقشه باید جرم آن را نیز تغییر دهد این کار ممکن است موجب خسارت های سنگینی در پروژه به بار آورد. بنابراین بهترین راه برای آپدیت شدن جرم در نقشه این است که ارتباط مستقیمی بین جرم در نقشه و جرم قطعه ایجاد نماییم. در این نکته آموزشی شما با نحوه اندازه گیری جرم (Mass) قطعات در یک نقشه (Draft) با استفاده از Attribute Link و ایجاد ارتباط مستقیم بین جرم در نقشه و جرم قطعه در نرم افزار کتیا CATIA مسلط شده و به اهمیت و کاربرد آن پی خواهید برد. (زمان آموزش: 11 دقیقه)

 

نکته 2: نحوه طراحی پارامتریک (Parametric Design) در نرم افزار کتیا CATIA

هنگامی که شما پشت کامپیوتر نشسته‌‌اید و قصد دارید با یکی از نرم افزار‌های CAD طرح خود یا دیگران را پیاده کنید، عملا بجز وارد کردن اطلاعات خود و یا دیگران کاری انجام نمی دهید. امروزه برای طراحان و صنعتگران چیزی که مهم است، پردازش و استفاده بهینه از این طلاعات است. همین امر باعث شده که امکانات طراحی پارامتریک در نرم افزار‌های جدید جایگاه ویژه‌ای را به خود اختصاص دهد. به‌طور کلی طراحی پارامتریک یعنی مقید کردن طرح بواسطه روابط منطقی بین پارامتر‌های دخیل در طراحی که طراح به کمک وارد کردن اطلاعت به شکل فرمول، قانون، ثوابت عددی یا هندسی و غیره آن را ایجاد می نماید و اصطلاحا طراحی را دارای شخصیت می کند. در نرم افزار پیشرفته کتیا شما می توانید انواع پارامترها از جنس های مختلف ایجاد نمایید. این پارامترها می توانند از جنس های: حقیقی، صحیح، رشته ای، بولی، طول، زاویه، زمان، جرم و... باشند.

سئوالی که برای خیلی از کاربران طراحی به کمک کامپیوتر (CAD) می تواند پیش بیاید، لزوم استفاده از طراحی پارامتریک چیست؟

* اگر می‌خواهید از علومی چون استاتیک، دینامیک، مقاومت مصالح، طراحی اجزا، علم مواد و... استفاده نمایید و تاثیرات تغیرات آن ها را لمس کنید و لذت ببرید حتما پارامتریک طراحی کنید.

* اگر می خواهید کارهایتان مهندسی پسند باشد و دیگران به راحتی متوجه طرح شما شوند، پارامتریک طراحی کنید.

* اگر می خواهید یک قطعه و یا یک مجموعه هوشمند داشته باشید پارامتریک طراحی کنید.

* در نهایت اگر می خواهید جلوی اشتباهات ناخواسته را بگیرید و درنتیجه در زمان صرفجویی کنید پارامتریک طراحی کنید.

در بین نرم افزارهای طراحی موجود، امکانات نرم افزار کتیا CATIA از دیگر نرم افزار‌ها بیشتر است و هرچه امکانات بیشتر باشد طراحی پارامتریک بیشتر خود نمایی می کند. از طرفی ابزارهای زیادی برای این تکنیک در CATIA وجود دارد بطوریکه بجز امکاناتی که در دیگر نرم افزارها وجود دارد، یکی از محیط‌های این نرم افزار به این کار اختصاص داده شده. این محیط معروف به محیط دانش مشاوره (Knowledge Advisor) می باشد. یکی از محیط‌های کتیا CATIA می‌باشد که به طراح این اجازه را می‌دهد تا دانش خود را وارد طراحی کند و یک شیوه همکاری در تصمیمات مهندس برای کاهش خطاها یا اتوماتیک کردن طراحی برای حداکثر بهره‌وری را ایجاد نماید. طراحان می‌توانند دانش خود را از قبیل فرمول ها، قواعد منطقی، و تکنیک های بازرسی را وارد طراحی نمایند و هنگام نیاز از آن ها استفاده کنند، در هر زمان که مایل باشند (حین طراحی یا بعد از آن)، مطابق با تعریف خود به صورت فعال و یا غیر فعال. به عنوان مثال پارامترهای متغیر در طراحی هنگام بهینه سازی می باست تغیر کنند و این پارامتر‌ها روی تمام و یا قسمتی از طرح تاثیر می گذارند. این متغیرها از هر خصوصیت (طول، زاویه، جنس، دما، زمان و...) که باشند می توانند در طراحی دخیل شوند. این آسانترین و سریع ترین راه برای یافتن خطاهای طراحی می باشد.

پس به طور خلاصه knowledge advisor به طراح کمک می کند تا؛

* به وسیله دانش مهندسی خود به طراحی شخصیت دهد و با وارد کردن مشخصات، مراحل طراحی را سازگار نماید.

* طراحی را برای همه عوامل دست اندرکار قابل فهم نماید.

* یک محصول هوشمند طراحی کند بطوریکه قابل مدیریت و استفاده مجدد باشد.

* با وارد کردن استانداردها، طرح مطئنی ایجاد نماید.

* افزایش بهره وری (زمان، هزینه، انرژی) در پروژه ایجاد نماید.

* طراح مجاز می باشد تا تصمیمات اولیه خود را در طرح پایانی تغیر دهد.

امیدوارم توانسته باشم اصل مطلب (طراحی پارامتریک) را به درستی ادا کرده باشم. (زمان آموزش: 10 دقیقه)

 

نکته 3: نحوه ایجاد متن (Text) برجسته یا سه بعدی در نرم افزار کتیا CATIA

نرم افزار کتیا CATIA، بطور مستقیم ابزاری برای تراشیدن یا برجسته سازی یک نوشته بر روی اجسام در نظر نگرفته است. ولی ما در اینجا می خواهیم روشی را آموزش دهیم که بواسطه آن بتوانید یک متن (Text) را وارد کتیا کرده و هرگونه عملیات دلخواه را بر روی آن انجام دهید. (زمان آموزش: 3 دقیقه)

 

نکته 4: افزایش بهره وری و سرعت کار در محیط مونتاژ کتیا (Assembly Design) با استفاده از فرمان Group

اگر یک مجموعه مونتاژی داشته باشید و بخواهید با بخش های مختلف آن به صورت جداگانه کار کنید، در بسیاری از موارد باید قطعات و زیر مجموعه های آن را ویرایش کنید. برای این کار باید قطعات در مجموعه های مشخص دسته بندی شوند تا عمل Hide/Show به راحتی انجام گیرد. پنهان کردن و بازگرداندن قطعات از درخت طراحی و به وسیله ماوس کار تکراری و خسته کننده ای است. برای سهولت و سرعت در کار می توانید از فرمان Group استفاده کنید. این فرمان جزو فرمان های محیط DMU Navigator است که می توان آن را به محیط Assembly Design اضافه کرد. در این نکته آموزشی شما با نحوه کار کردن با فرمان Group آشنا می شوید. (زمان آموزش: 5 دقیقه)

 

نکته 5: جلوگیری از باز شدن یک سند جدید (محیط Product) در بدو ورد به نرم افزار کتیا CATIA

بسیاری از کاربران مایل هستند که به هنگام ورود به نرم افزار CATIA خودشان وارد محیط مورد نظر شوند. در هنگام اجرای نرم افزار CATIA  به طور اتوماتیک محیط Product structure باز می شود که این امر می تواند تا حدی برای بعضی از کاربران نامطلوب باشد و از طرفی سرعت بالا آمدن نرم افزار کتیا به هنگام باز شدن یا همان لود شدن اولیه به شدت کاهش می یابد. در این نکته آموزشی شما با نحوه جلوگیری از باز شدن این محیط در ابتدای اجرای نرم افزار کتیا، آشنا می شوید. (زمان آموزش: 2 دقیقه)

 

جهت دانلود مجموعه نکات مهم، عملی و کاربردی کتیا CATIA - قسمت اول (شامل 5 نکته مهم و کاربردی آموزشی از کتیا) بر لینک زیر کلیک نمایید:

آموزش کتیا، مجموعه نکات مهم و کاربردی کتیا CATIA - قسمت اول



:: موضوعات مرتبط: All Environment، Important Points، ،

آموزش کتیا، جزوه آموزش محیط های پیشرفته (طراحی و مدلسازی، سطح سازی، آنالیز و تحلیل) نرم افزار کتیا C
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : جمعه 10 ارديبهشت 1395

 

جزوه آموزش محیط های پیشرفته (طراحی و مدلسازی، سطح سازی، آنالیز و تحلیل) نرم افزار کتیا CATIA یک جزوه جامع و بی نظیر، مشتمل بر 160 صفحه، در 8 فصل، تایپ شده، به زبان فارسی روان و مفهومی و به همراه تصاویر رنگی، به ترتیب زیر گردآوری شده است:

فصل اول: طراحی مهندسی و نرم افزارهای آن

در فصل اول از این مجموعه آموزشی، کلیات طراحی مهندسی و نرم افزارهای طراحی مهندسی مکانیک به کاربر طی مراحل زیر آموزش داده می شود:

گام اول: نگاهی به طراحی تا تولید امروزی

گام دوم: فازهای طراحی تا تولید در PLM

گام سوم: انهدام محصول

گام چهارم: واقعیت مجازی

گام پنجم: مهندسی مجازی

گام ششم: مهندسی مجازی در نیروگاه های آینده

گام هفتم: چالش های پیش روی مهندسی مجازی

گام هشتم: کدام نرم افزار طراحی مهندسی، بهترین می باشد؟

فصل دوم: گسترش و برخورد سطوح و احجام در نرم افزار CATIA

در فصل دوم از این مجموعه آموزشی، گسترش و برخورد سطوح و احجام و همچنین ترسیم نقشه گسترش یافته سطح قطعه به کاربر طی مراحل زیر آموزش داده می شود:

گام اول: گسترش در محیط Generative Shape Design

گام دوم: گسترش سطوح نامتعارف

گام سوم: انتقال المان های نقطه و منحنی بر روی سطح گسترش یافته

گام چهارم: گسترش کانال چند ضلعی به دایره

گام پنجم: گسترش زانوی چند پارچه

گام ششم: گسترش مخروط ناقص عمود

گام هفتم: گسترش مخروط ناقص مایل

گام هشتم: گسترش کره به روش برگ بیدی

فصل سوم: طراحی و مدل سازی فن تهویه هوا در نرم افزار CATIA

در فصل سوم از این مجموعه آموزشی، نحوه طراحی و مدل سازی فن تهویه هوا در نرم افزار کتیا به کاربر طی چند مراحله در محیط های زیر آموزش داده می شود:

* Sketcher

* Part Design

* Generative Shape Design

فصل چهارم: طراحی و مدل سازی گوشی تلفن در نرم افزار CATIA

در فصل چهارم از این مجموعه آموزشی، نحوه طراحی و مدل سازی گوشی تلفن در نرم افزار کتیا به کاربر طی چند مراحله در محیط های زیر آموزش داده می شود:

* Sketcher

* Generative Shape Design

فصل پنجم: طراحی و مدل سازی فنر استوانه ای ساده در نرم افزار CATIA

در فصل پنجم از این مجموعه آموزشی، نحوه طراحی و مدل سازی فنر استوانه ای ساده در نرم افزار کتیا به کاربر طی چند مراحله در محیط های زیر آموزش داده می شود:

* Sketcher

* Wireframe & Surface Design

فصل ششم: طراحی و مدل سازی ظرف محتوی مایع ظرفشویی در نرم افزار CATIA

در فصل ششم از این مجموعه آموزشی، نحوه طراحی و مدل سازی ظرف محتوی مایع ظرفشویی در نرم افزار کتیا به کاربر طی چند مراحله در محیط های زیر آموزش داده می شود:

* Sketcher

* Wireframe & Surface Design

* Generative Shape Design

فصل هفتم: طراحی و مدل سازی پارامتریک چرخدنده ساده در نرم افزار CATIA

در فصل هفتم از این مجموعه آموزشی، نحوه طراحی و مدل سازی پارامتریک (فرمول نویسی) چرخدنده ساده در نرم افزار کتیا به کاربر طی چند مراحله در محیط های زیر آموزش داده می شود:

* Sketcher

* Wireframe & Surface Design

* Part Design

* Formula

فصل هشتم: طراحی و آنالیز چرخدنده مارپیچ در نرم افزار CATIA

در فصل هشتم از این مجموعه آموزشی، نحوه طراحی و آنالیز چرخدنده مارپیچ در نرم افزار کتیا به کاربر طی چند مراحله در محیط های زیر آموزش داده می شود:

* Sketcher

* Formula

* Generative Shape Design

* Part Design

* Generative Structural Analysis

پیوست: اصطلاحات کاربردی و منابع

 

جزوه با فرمت PDF بوده و به راحتی بر روی گوشی های اندروید و کامپیوتر قابل استفاده می باشد.

جهت دانلود جزوه آموزش محیط های پیشرفته (طراحی و مدلسازی، سطح سازی، آنالیز و تحلیل) نرم افزار کتیا CATIA بر لینک زیر کلیک نمایید:

آموزش کتیا، جزوه آموزش محیط های پیشرفته (طراحی و مدلسازی، سطح سازی، آنالیز و تحلیل) نرم افزار کتیا CATIA



:: موضوعات مرتبط: All Environment، Important Points، کلیه گرایش ها، ،

آموزش کتیا، طراحی و مدلسازی، آنالیز و ماشینکاری خودرو مسابقه ای (Race Car) در نرم افزار کتیا CATIA
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : سه شنبه 7 ارديبهشت 1395

 

آموزش طراحی و مدلسازی، آنالیز و ماشینکاری خودرو مسابقه ای (Race Car) در نرم افزار کتیا  CATIA یک کتاب آموزشی مفید، کامل و کاربردی از طراحی، مدلسازی، آنالیز و ماشینکاری خودرو مسابقه ای (Race Car) با نرم افزار پیشرفته کتیا است که مشتمل بر 430 صفحه، در 3 بخش، تایپ شده، بخش اول و دوم به زبان فارسی و بخش سوم به زبان انگلیسی خیلی روان و به همراه تصاویر رنگی توسط شرکت سازنده کتیا (Dassault Systems) به ترتیب زیر گردآوری شده است:

بخش 1: چگونه طراح خودرو شویم و از کجا آغاز نماییم؟

بخش 2: روشی برای ترسیم مدل با استفاده از تصاویری از آن در محیط Sketch Tracer نرم افزار CATIA

بخش 3: طراحی و مدلسازی خودرو مسابقه ای (Race Car) با نرم افزار پیشرفته کتیا  CATIA

در بخش 3 از این کتاب آموزشی، نحوه طراحی، مدلسازی و تهیه نقشه صنعتی، همچنین آنالیز و ماشینکاری خودرو مسابقه ای بطور کامل در محیط های زیر:

Sketcher Tracer

Free Style

Imagine & Shape

Generative Shape Design

Part Design

Drafting

Generative Structural Analysis

Prismatic Machining

به کاربر آموزش داده می شود و این بخش به ترتیب زیر گردآوری شده است:

Introduction

Chapter 1: Quick Start CATIA V5

Welcome to CATIA V5

Presentation of CATIA GUI

Create a Part

Mouse Manipulation

Standard Views

View Mode

Tips & Tricks

Chapter 2: Race Car Project

Sketch your Race Car

Open Your Project Work space

Creating an Immersive Sketch

Design Your Race Car

Chapter 3: Assemble Your Race Car

Grommets

Axis

Wheels

Chapter 4: Generate Drawing

Customize

Define the Main View

Define Projections Views

Change Properties

Dimensions

Insert Realistic View

Chapter 5: Control and Modify Your Car

Mass Control

Thickness Analysis

Control Boxes

Modifications

Chapter 6: Realistic Rendering

Painting

Stickers

Rendering

Chapter 7: Manufacturing

Machining Support

Machining Process

Generate APT File

Chapter 8: Job Aids

Customize Your CATIA

Manage Your Data

Manage Elements Properties

Specification Tree

CATIA Sketcher

CATIA Imagine & Shape

CATIA Assembly Design

CATIA Surface Machining

* توجه: کاربران نگران زبان انگلیسی بخش 3 نباشند. حتی کاربرانی که سر انگشتی زبان انگلیسی یاد دارند قادر خواهند بود از این بخش بهره لازم را ببرند. لازم به ذکر است که آموزش طراحی، مدل سازی، آنالیز و ماشینکاری خودرو مسابقه ای در این کتاب به صورت قدم به قدم (Step to Step) همراه با تصاویر واضح و رنگی می باشد.

کتاب با فرمت PDF بوده و به راحتی بر روی گوشی های اندروید و کامپیوتر قابل استفاده می باشد.

جهت دانلود آموزش طراحی و مدلسازی، آنالیز و ماشینکاری خودرو مسابقه ای (Race Car) در نرم افزار کتیا  CATIA برلینک زیر کلیک نمایید:

آموزش کتیا، طراحی و مدلسازی، آنالیز و ماشینکاری خودرو مسابقه ای (Race Car) در نرم افزار کتیا CATIA



:: موضوعات مرتبط: Shape Design & Styling، All Environment، Important Points، ،

آموزش کتیا، طراحی کارخانه (Plant Layout) و چیدمان ماشین آلات در محیط AEC Plant نرم افزار CATIA
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : سه شنبه 7 ارديبهشت 1395

 

در محیط AEC Plant و یا به عبارتی محیط Plant Layout نرم افزار کتیا، چیدمان كارخانه سازماندهی می شود و با بهینه سازی فضا، حداكثر استفاده برای ایجاد خطوط تولید و مونتاژ قرار می گیرد. در واقع در محیط Plant Layout سطح و حجم برای ایجاد كارخانه مدیریت می شود. این محصول یكی از راه حل های ساخت و تولید دیجیتال یكپارچه (Integrated Digital Manufacturing Solutions) شركت Dassault Systemes است. توجه به مدیریت فضا در یك كارخانه از اهمیت ویژه ای برخوردار است. چنین مكانی شامل انواع ماشین های ابزار، روبات ها، سیستم های PLC، پرس های سنگین، انبار مواد اولیه، قسمت تحویل ابزار و ... می باشد و همچنین باید مسیرهای عبور ماشین آلات هندلینگ كارخانه مثل لیفت تراك و نیروی انسانی دقیقا پیش بینی شود و فضای لازم برای استقرار و كار هر كدام از دستگاه ها در نظر گرفته شود. استخراج گزارش هایی از فضای طراحی شده كه شامل نام و ابعاد فضا، نام و ابعاد تجهیزات قرارگرفته در این فضا، مساحت یا درصد فضای اشغال شده یا آزاد از فضای كل در اختیار نیز از دیگر توانایی های محیط Plant Layout نرم افزار کتیا می باشد...

آموزش طراحی کارخانه (Plant Layout) و چیدمان ماشین آلات در محیط AEC Plant نرم افزار CATIA، یکی از کتاب های مرجع، مفید و کاربردی در زمینه طراحی کارخانه و چیدمان ماشین آلات در نرم افزار پیشرفته کتیا می باشد. این کتاب مشتمل بر 4 فصل، 343 صفحه، به زبان انگلیسی خیلی روان، تایپ شده، به همراه تصاویر رنگی، با فرمت PDF، توسط شرکت Dassault Systems به ترتیب زیر گردآوری شده است:

Chapter 1:  Getting Started

Enter the Workbench

Create a Plant Site

Create a Building

Create an Equipment Reservation

Create a Walkway

Set Correct Working Units and Grid

Changing the Current Axis

Saving Documents

Updating Documents

Chapter 2:  User Tasks

Basic Layout Tools

Using Areas

Using Boundaries

Using Item Reservations

Using Resources

Creating a Path Reservation

Using Routables

Managing Systems

More Layout Tools

Tasks for Path Reservations

Tasks for Areas

Creating and Modifying Connectors

Resources

Chapter 3:  Customizing

Customizing Settings

Cache Mode

Customizing the Dictionary of Types

Customizing the Specifications Tree Display

Creating a Catalog

Resource Properties for Objects

Chapter 4:  Workbench Description

Plant Layout Toolbar

General Design Toolbar

General Environment Toolbar

Product Placement Toolbar

* توجه: کاربران نگران زبان انگلیسی کتاب نباشند. حتی کاربرانی که سر انگشتی زبان انگلیسی یاد دارند قادر خواهند بود از این کتاب بهره کافی را ببرند. لازم به ذکر است که آموزش طراحی کارخانه (Plant Layout) و چیدمان ماشین آلات در محیط AEC Plant نرم افزار CATIA دز این کتاب به صورت قدم به قدم (Step to Step) همراه با تصاویر واضح و رنگی می باشد.

نمایش یک نمونه فیلم از قابلیت این ماژول (کلیک نمایید)

جهت دانلود آموزش طراحی کارخانه (Plant Layout) و چیدمان ماشین آلات در محیط AEC Plant نرم افزار CATIA برلینک زیر کلیک نمایید:

آموزش کتیا، طراحی کارخانه (Plant Layout) و چیدمان ماشین آلات در محیط AEC Plant نرم افزار CATIA



:: موضوعات مرتبط: All Environment، ،

کتاب آموزش و تمرین کتیا 2015 جلد اول (CATIA V5-6R2015 Basics - Part I - Sketcher Tutorial Books)
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : سه شنبه 7 ارديبهشت 1395

 

کتاب آموزش و تمرین کتیا 2015 (CATIA V5-6R2015 Basics - PartI - Tutorial Books)، یکی از کتاب های مرجع و کاربردی در زمینه آموزش محیط Sketcher نرم افزار کتیا 2015 می باشد. این کتاب مشتمل بر 78 صفحه، به زبان انگلیسی روان، تایپ شده، به همراه تصاویر رنگی، با فرمت PDF، به ترتیب زیر گردآوری شده است:

Contents

Introduction

Topics covered in this Book

Getting Started with CATIA V5-6R2015

Introduction to CATIA V5-6R2015

File Types in CATIA V5

Starting CATIA V5-6R2015

User Interface

Standard Toolbars

Start Menu

Menu bar

Toolbar

Status bar

Specification Tree

Dialogs

Background

Shortcut Keys

Questions

Sketcher Workbench

Sketching in the Sketcher Workbench

Draw Commands

The Profile command

Polygon

Elongated Hole

Cylindrical Elongated Hole

Keyhole Profile

Line

Infinite Line

Bi-Tangent Line

Bisecting Line

Line Normal to Curve

Axis

Ellipse

Points by Clicking

Point by Using Coordinates

Equidistant Points

Intersection Point

Projection Point

Align Points

Spline

Connect

The Constraint command

Over-constrained Sketch

Auto Constraint

Edit Multi-Constraint

Contact Constraint

Constraints Defined in Dialog

The Fix Together command

Display Geometrical Constraints

Sketch Solving Status

Sketch Analysis

Construction/Standard Element

The Corner command

The Chamfer command

The Quick Trim command

The Break command

The Close Arc command

The Complement command

The Trim command

The Mirror command

The Symmetry command

The Translate command

The Rotate command

The Scale command

The Offset Curve command

Examples

Example 1

Example 2

Questions

Exercises

Exercise 1

Exercise 2

Exercise 3

 

جهت دانلود کتاب آموزش و تمرین کتیا 2015 (CATIA V5-6R2015 Basics - PartI - Tutorial Books) برلینک زیر کلیک نمایید:

کتاب آموزش و تمرین کتیا 2015 جلد اول (CATIA V5-6R2015 Basics - Part I - Sketcher Tutorial Books)



:: موضوعات مرتبط: All Environment، ،

کتاب آموزش و تمرین کتیا 2015 جلد دوم (CATIA V5-6R2015 Basics - Part II - Part Modeling Tutorial Book
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : سه شنبه 7 ارديبهشت 1395

 

کتاب آموزش و تمرین کتیا 2015 (CATIA V5-6R2015 Basics - Part II - Tutorial Books)، یکی از کتاب های مرجع و کاربردی در زمینه آموزش محیط Part Modeling نرم افزار کتیا 2015 می باشد. این کتاب مشتمل بر 180 صفحه، به زبان انگلیسی روان، تایپ شده، به همراه تصاویر رنگی، با فرمت PDF، به ترتیب زیر گردآوری شده است:

Contents

Chapter 3: Basic Sketch Based Features

Pad

Shaft

Project 3D Elements

The Plane command

Offset from plane

Parallel through Point

Through three points

Through two lines

Through point and line

Through planar curve

Normal to curve

Tangent to surface

Equation

Mean through points

Coordinates

On curve

On Plane

On Surface

Circle/Sphere/Ellipse center

Tangent on curve

Between

Line

Additional options of the Pad and Pocket commands

Limits

Thick

View commands

Measure Commands

Examples

Example 1

Example 2

Questions

Exercises

Exercise 1

Exercise 2

Exercise 3

Chapter 4: Holes and Dress-Up Features

Hole

Simple Hole

Counter bored Hole

Countersunk Hole

Tapered Hole

Threaded Hole

The Thread/Tap command

The Edge Fillet command

Limiting elements

Blend corner

Variable Radius Fillet

Chordal Fillet

Face-Face Fillet

Tritangent Fillet

The Chamfer command

Draft Angle

Draft Reflect Line

Variable Angle Draft

Shell

Examples

Example 1

Questions

Exercises

Exercise 1

Exercise 2

Chapter 5: Patterned Geometry

The Mirror command

Rectangular Pattern

Circular Pattern

User Pattern

Scaling

Affinity

Examples

Example 1

Questions

Exercises

Exercise 1

Exercise 2

Chapter 6: Rib Features

The Rib command

The Slot command

Example 1

Questions

Exercise1

Chapter 7: Multi Section Solids

The Multi-sections Solid command

Types of the Cross-sections

Couplings

Spines

Guides

Relimitation

Removed Multi-sections Solid

Example 1

Questions

Exercise 1

Chapter 8: Additional Features and Multi body Parts

Stiffener

Solid Combine

Multi-body Parts

Creating Multi-bodies

Insert in new body

Assemble

Add

Remove

Intersect

Union Trim

Remove Lump

Examples

Example 1 - Millimetres

Questions

Exercises

Exercise 1

Exercise 2

Exercise 3 - Inches

Chapter 9: Modifying Parts

Edit Sketches

Edit Feature Definition

Edit Feature Parameters

Deactivate Features

Activate Features

Changing the Sketch Support

Examples

Example 1

Questions

Exercises

Exercise 1

 

جهت دانلود کتاب آموزش و تمرین کتیا 2015 (CATIA V5-6R2015 Basics - Part II - Tutorial Books) برلینک زیر کلیک نمایید:

کتاب آموزش و تمرین کتیا 2015 جلد دوم (CATIA V5-6R2015 Basics - Part II - Part Modeling Tutorial Books)



:: موضوعات مرتبط: All Environment، ،

کتاب آموزش و تمرین کتیا 2015 جلد سوم (CATIA V5-6R2015 Basics - Part III - Sheet Metal,Surface Design
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : سه شنبه 7 ارديبهشت 1395

 

کتاب آموزش و تمرین کتیا 2015 (CATIA V5-6R2015 Basics - Part III - Assembly Design, Drafting, Sheet Metal Design, Surface Design Tutorial Books)، یکی از کتاب های مرجع و کاربردی در زمینه آموزش محیط های مونتاژ (Assembly Design)، محیط نقشه کشی صنعتی (Drafting)، محیط ورقکاری (Generative Sheet Metal Design)، محیط سطح سازی پیشرفته (Surface Design) نرم افزار کتیا 2015 می باشد. این کتاب مشتمل بر 274 صفحه، به زبان انگلیسی روان، تایپ شده، به همراه تصاویر رنگی، با فرمت PDF، به ترتیب زیر گردآوری شده است:

Contents

Chapter 10: Assemblies

Starting an Assembly

Inserting Components

Fixing the first Component

Inserting the Second Component

Manipulation

Snap

Smart Move

Contact Constraint

Offset Constraint

Coincidence Constraint

Angle Constraint

Parallelism and Perpendicularity Constraints

Fix Together

Clash

Editing and Updating Assemblies

Redefining Constraints

Change Constraint

Replace Component

Symmetry

Sub-assemblies

Top Down Assembly Design

Creating a New Part

Creating a Product

Creating a Component

Explode

Examples

Example 1 - Bottom Up Assembly

Example 2 - Top Down Assembly

Questions

Exercise 1

Chapter 11: Drawings

Starting a Drawing

Front View

Advanced Front View

Projection View

Auxiliary View

Isometric View

Section View

Half Section View

Aligned Section View

Creating Section Cuts

Detail View

Detail View Profiles

Clipping View

Clipping View Profile

Broken View

Breakout View

Exploded View

View Properties

View Alignment

Bill of Material

Balloons

Center lines

Dimensions

Chained Dimensions

Cumulated Dimensions

Stacked Dimensions

Angle Dimensions

Radius Dimensions

Diameter Dimensions

Chamfer Dimensions

Thread Dimensions

Coordinate Dimensions

Text

Examples

Example 1

Example 2

Questions

Exercises

Exercise 1

Exercise 2

Chapter 12: Sheet Metal Design

Starting a Sheet Metal part

Sheet Metal Parameters

Wall

Wall on Edge

Sketch Based Wall on Edge

Extrusion

Bend

Conical Bend

Flange

Hem

Tear Drop

User Flange

Bend From Flat

Unfolding

Folding

Fold/Unfold

Multi Viewer

View Management

Corner Relief

Surface Stamp

Flanged Cut Out

Bead

Curved Stamp

Louver

Bridge

Flanged Hole

Circular Stamp

Stiffening Rib

Dowel Stamp

Cut out

Circular Cutout

Hopper

Recognize

Sheet Metal Drawings

Save as DXF

Examples

Example 1

Questions

Exercises

Exercise 1

Chapter 13: Surface Design

Extrude

Revolve

Sphere

Cylinder

Sweep

Sweep with two guide curves

Two Limits

Three Guides

Multi-Sections Surface

Blend

Fill

Offset Surface

Healing

Extract

Trim

Split

Untrim

Join

Translate

Rotate

Symmetry

Split - Body

Thick Surface

Close Surface

Wireframe Geometry

Circle

Spline

Corner

Connect Curve

Helix

Projection

Intersection

Example

Questions

 

جهت دانلود کتاب آموزش و تمرین کتیا 2015 (CATIA V5-6R2015 Basics - Part III - Assembly Design, Drafting, Sheet Metal Design, Surface Design Tutorial Books) برلینک زیر کلیک نمایید:

کتاب آموزش و تمرین کتیا 2015 جلد سوم (CATIA V5-6R2015 Basics - Part III - Sheet Metal,Surface Design,... Tutorial Books)



:: موضوعات مرتبط: All Environment، ،

آموزش کتیا، طراحی سیستم عملیاتی محصول در محیط Product Function Definition نرم افزار CATIA
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : سه شنبه 7 ارديبهشت 1395

 

با استفاده از محیط Product Function Definition نرم افزار کتیا، می توان سیستم های عملیاتی محصولی (Functional Systems of a Product) كه طراحی خواهد شد را به صورت نموداری نشان داد. برای روش شدن وظیفه محیط Product Function Definition به این مثال توجه كنید. به طور كلی سیستم (System) مجموعه ای از اجزاء است كه جهت رسیدن به هدف یا اهداف مشترك در تعامل با یكدیگر می باشند. با همین تعریف یك وسیله تزریق دارو را به عنوان یك سیستم در نظر بگیرید. این وسیله پزشكی از سه جزء اصلی یعنی محفظه، پیستون و سوزن تشكیل شده است كه محتوی محلول دارو است. هدف از استفاده از این وسیله انتقال محلول دارو از طریق سوزن به بافت از داخل محفظه با فشار انگشتان به پیستون می باشد. نگه داشتن این وسیله وظیفه دیگر انگشتان می باشد. در این توضیحات علاوه بر تعریف سیستم، وظیفه هر كدام از اجزاء و نیز ارتباط آنها با یكدیگر گنجانده شده است. همین توضیحات را می توان با یك نمودار نیز نشان داد . هر محصول می تواند چنین نموداری داشته باشد.

نمودار سیستم عملیاتی یك وسیله پزشكی


معمولا برای شناخت و درك بهتر سیستم موجود ابتدا از عملیات و فرآیندهای عملیاتی سیستم جهت بررسی شروع می شود تا یك شناخت مناسب از سیستم موجود ایجاد شود و سپس طرح مناسب برای مدل انتخاب می شود. در طراحی سیستم جدید، پس از طراحی منطقی سیستم جدید برای اینكه نشان دهیم كه سیستم جدید چگونه كار می كند، مدل عملیاتی (Functional Model) آن نیز ارائه می شود. برای درك كامل از سیستم موجود باید اطلاعاتی درباره كار (وظایف)، دستور العمل انجام كار، زمان بندی معیارهای عملكرد و مكانیسم های كنترل را تعیین كرد. این اطلاعات با استفاده از نمودار نمایش داده می شود. مدل عملیاتی در دو مرحله از فرآیند تحلیل و طراحی سیستم یعنی شناخت فیزیكی سیستم موجود و طراحی سیستم جدید كاربرد دارد...

آموزش طراحی سیستم عملیاتی محصول در محیط Product Function Definition نرم افزار CATIA، یکی از کتاب های مرجع و کاربردی در زمینه آموزش طراحی سیستم های عملیاتی محصول در نرم افزار کتیا می باشد و کلیه دستورات محیط Product Function Definition نرم افزار کتیا در این کتاب به طور کامل شرح داده شده است. این کتاب مشتمل بر 44 صفحه، به زبان انگلیسی روان، تایپ شده، به همراه تصاویر رنگی، با فرمت PDF، به ترتیب زیر گردآوری شده است:

Getting Started

Creating and Editing a Component
Creating a Graph from a Sample
Creating and Moving an Action

User Tasks

Creating Actions Groups
Creating a System
Creating a Variant
Linking a Product with a Component
Linking a Script to a Component
Working with the Edit associations of the Functional Element
Creating and Instantiating a PowerCopy

Workbench Description

Product Functional Definition Menu Bar
Graph Definition Toolbar
Elements Dress-up Toolbar
Graph Layout Toolbar

Customizing
Index

* توجه: کاربران نگران زبان انگلیسی کتاب نباشند. حتی کاربرانی که سر انگشتی زبان انگلیسی یاد دارند قادر خواهند بود از این کتاب بهره کافی را ببرند. لازم به ذکر است که آموزش طراحی سیستم عملیاتی محصول در محیط Product Function Definition نرم افزار CATIA در این کتاب به صورت پله پله (Step to Step) همراه با تصاویر واضح و رنگی می باشد.

جهت دانلود کتاب آموزش طراحی سیستم عملیاتی محصول در محیط Product Function Definition نرم افزار CATIA برلینک زیر کلیک نمایید:

آموزش کتیا، طراحی سیستم عملیاتی محصول در محیط Product Function Definition نرم افزار CATIA



:: موضوعات مرتبط: Equipment & Systems، All Environment، Important Points، ،

آموزش کتیا، ترسیم نقشه های دوبعدی شبکه لوله (پایپینگ، Piping) در محیط Piping & Instrumentation Diagr
نویسنده : www.BartarFile.ir تاریخ : سه شنبه 7 ارديبهشت 1395

 

در محیط Piping & Instrumentation Diagrams نرم افزار کتیا، یك محیط كاری پایه برای سایر محیط های كاری است كه در آن دیاگرام سیستم ها به صورت دوبعدی رسم می شود. محیط Piping & Instrumentation Diagrams به صورت مستقل نصب نمی شود و از این محیط برای رسم نقشه های دوبعدی شبكه لوله استفاده می شود. تمامی این دیاگرام ها می توانند با محیط های سه بعدی ارتباط برقرار كنند و بعد از رسم نقشه های دوبعدی از آنها برای مدل كردن سه بعدی همین سیستم ها استفاده می شود و لیست قطعات مستقیماً استخراج می شود . چون هر كدام از این سیستم ها دارای علائم مخصوص می باشند، آنها در كاتالوگ های دیجیتالی در اختیار كاربر قرار می گیرند تا او فقط بر طراحی مدار متمركز شود...

آموزش ترسیم نقشه های دوبعدی شبکه لوله (پایپینگ، Piping) در محیط Piping & Instrumentation Diagrams  نرم افزار CATIA، یکی از کتاب های مرجع و کاربردی در زمینه آموزش ترسیم نقشه های دو بعدی شبکه لوله (پایپینگ) در نرم افزار کتیا می باشد و کلیه دستورات محیط Piping & Instrumentation Diagrams در این کتاب بطور کامل شرح داده شده است. این کتاب مشتمل بر 297 صفحه، به زبان انگلیسی روان، تایپ شده، به همراه تصاویر رنگی، با فرمت PDF، به ترتیب زیر گردآوری شده است:

Getting Started

Entering the Workbench
Setting up Working Units and Grid
Placing Components
Routing a Piping Line or I & C Loop
Placing Components in a Piping Line
Repositioning Components in a Network
Saving Documents

User Tasks

Routing Piping Lines and I & C Loops
Routing Between Equipment
Creating a Branch
Moving a Branch
Manage Piping Lines and I & C Loops
Creating a Line ID
Querying a line ID or its members
Select/Filter Line IDs
Transfer members of a line ID
Deleting a line ID
Renaming a Line ID
Modifying the Properties of a Line ID
Merging Line IDs
Importing Line IDs
Placing components
Placing component multiple times
Placing a nozzle on a component
Modify object properties
Edit or Display Properties of an Object
Filter the Properties of an Object
Renaming Objects
Propagate Object Properties
On and Off Sheet Connectors
Place On and Off Sheet Connector
Link/Unlink On and Off Sheet Connectors
Query Connector for Linked Object
General Design Modification
Search for Objects in a Document
Display Flow Arrows in Document
Display Line Gaps in Document
Connect Objects
Disconnect Objects
Measure Distance Between Objects
Move Design Elements
Align Objects
Defining Frame Information
Modifying a Component
Rotating a Component
Flipping a Component in Free Space
Flipping a Connected Component
Changing the Scale of a Component
Switch Graphic Representations
Replacing a Component
Delete/Unbuild a Component
Modifying a Route
Setting Graphic Properties of a Line
Adjust the Position of a Segment
Move the Extremity of a Route
Lock or Unlock a Route
Breaking a Route
Connecting Two Routes
Set the Flow Direction of a Route
Display Flow Arrows on a Line
Creating and Managing Zones
Creating a Zone
Creating a Boundary
Modifying a Boundary
Updating a Boundary
Querying a Zone
Modifying the Properties of a Zone
Delete/Rename a Zone
Annotating Diagrams
Creating a Standard Annotation
Create an Annotation with an Attribute Link
Editing Annotation on a Placed Component
Building new components
Building a Graphic
Create a Component with Specified Type
Define Connectors on a Component
Defining Dynamic Connectors
Define Flow Path on a Component
Define Multiple Representations of a Component
Storing objects in a catalog
Analyzing Networks
Analyze Network for Connections
Viewing Related Objects
Performing Checks and Applying Design Rules
Using Knowledgeware Packages
Importing Checks from Knowledgeware
Opening a Sample Document
Checking a Document for Design Errors
Applying Design Rules to a Document
Computed Attributes - 2-D
Title Block and Printing
Printing a Sheet
Transferring a Diagram
Physical Part Selection
Define the Physical Part Type of a Component
Select the Physical Part Number of a Component
Query the Physical Properties of a Component
Creating Component Groups
Building a Component Group
Storing objects in a catalog
Placing a Component Group
Views
Importing Zones from a 3-D Document
Migrating V4 Models to V5
Creating a Directory Structure
Exporting the V4 Project Registration Model
Exporting the V5 Feature Dictionary
Comparing the XML Output
Importing the XML Output
Exporting V4 Piping Lines
Migrating the V4 Model
Connecting Elements
Managing Publications
Using ENOVIA
Creating a Product
Importing a Product
Saving a Document in ENOVIA
Saving a Work Package

Customizing

Customizing Settings
Diagrams
Display
Design Criteria
General
Project Resource Management
Using the PRM Command
Understanding Project Resource Management
Checking a PRM File for Errors
Feature Dictionary: Creating Object Classes and Attributes
Defining User Names for Classes & Attributes
Comparing Feature Dictionaries
Mapping the Functional Physical Classes
Opening a Document Without CATfct File
Creating Custom Reports
Defining the Report Format
Generating a Report
Generating a Report from a Macro
Creating a Toolbar Shortcut for a Macro
Defining Options
Finding Sample Data on Various Platforms
Specifications Tree
Object Naming
Modifying the Object Naming Rules
Add Computed Attribute to Object Name
Creating Text Templates
Creating a Text Template
Creating a Text Template Catalog
Placing a Text Template
Adding Template to Reference Component
Line ID Catalogs
Displaying Line ID Properties in Catalog
Modifying/Updating a Lines Catalog
Working with ENOVIA
Setup for Enovia
Resources That Must be Placed in ENOVIA

Workbench Description

Design Modify Toolbar
Build Create Toolbar
Design Create Toolbar
On/Off Sheet Connector Toolbar
Line ID Toolbar
Zone Toolbar

Glossary
Index

* توجه: کاربران نگران زبان انگلیسی کتاب نباشند. حتی کاربرانی که سر انگشتی زبان انگلیسی یاد دارند قادر خواهند بود از این کتاب بهره کافی را ببرند. لازم به ذکر است که آموزش ترسیم نقشه های دوبعدی شبکه لوله (پایپینگ، Piping) در محیط Piping & Instrumentation Diagrams  نرم افزار CATIA در این کتاب به صورت قدم به قدم (Step to Step) همراه با تصاویر واضح و رنگی می باشد.

جهت دانلود آموزش ترسیم نقشه های دوبعدی شبکه لوله (پایپینگ، Piping) در محیط Piping & Instrumentation Diagrams  نرم افزار CATIA برلینک زیر کلیک نمایید:

آموزش ترسیم نقشه های دوبعدی شبکه لوله (پایپینگ، Piping) در محیط Piping & Instrumentation Diagrams  نرم افزار CATIA



:: موضوعات مرتبط: Drafting، Analysis & Simulation، All Environment، Important Points، ،


.:: This Template By : Theme-Designer.Com ::.